Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Illojal konkurrens hotar våra medlemmar

Annons

Sedan 17 mars 2005 har Fackliga samhällsbyggarna uppmärksammat värdet och vikten av svenska kollektivavtal på svensk arbetsmarknad. Genom flygbladsutdelning och samtal har vi försökt att informera och opinionsbilda i akt och mening att få en bredare förståelse kring våra vardagsfrågor.

Vi ser att våra medlemmars vardagsvillkor ute på arbetsplatserna hotas av illojal konkurrens från företag som inte accepterar sunda villkor. Företagare som anser att de anställdas löner och arbetsmiljö är ett självklart konkurrensverktyg. Dessa företag konkurrerar ut de företagare runt om i landet som känner att svenska kollektivavtal är ett måste för att få ordning och reda på arbetsmarknaden. Problemet är inte bara dessa företag utan att vi har en regering som underblåser denna illojala konkurrens som sakta men säkert slår ut småföretag runt om i landet.

Därför är valet ditt den 19 september 2010 och det handlar om villkoren för landets löntagare och det är därför vi i Fackliga samhällsbyggarna kommer att arbeta för en socialdemokratisk valseger i höstens val.

Fackliga samhällsbyggarna i Jämtland och Härjedalen

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons