Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

I vanlig ordning har Edman fel

Göran Edman, Rättvis Demokrati, har i en insändare i går kommenterat ett reportage om mig i LT den sista december. Som vanligt har han svårt att hålla sig till fakta, utan hemfaller i grundlösa spekulationer.

Annons

Mitt beslut att fortsätta som kommunalråd i opposition har ingenting med pensionsersättningen att göra, eftersom jag för länge sedan uppfyllt de kraven. Jag meddelade partiet att jag inte kandiderade som partiets kandidat till posten som kommunstyrelsens ordförande, men att jag i övrigt stod till partiets förfogande när det gällde andra uppdrag. Partiet har inför valet 2010 nominerat mig som tänkbar kandidat till ordförande i SUAB och Jämtlandsvärme.

Detta är ett vedertaget sätt vid nomineringar inom vårt parti. Sedan är det väljarna som bestämmer om det kan förverkligas.

Valåret har börjat och RD visar, med Göran Edman som företrädare, att man även i denna valrörelse kommer att undanhålla väljarna relevanta fakta. Förhoppningsvis har väljarna, då efter fyra år, genomskådat RD:s misslyckande och visar det i kommunvalet i september.

Lennart Oscarsson (S)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons