Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hur ska Hans förklara sig?

Hans Wessén, det verkar som du själv inte kan hålla reda på gränserna.

Annons

Vi från RD har inte med en stavelse yttrat något ofördelaktigt om dig, personligen eller i din roll som politisk vilde. Du har sedan du sålde dig för att behålla ordförandeskapet i SHB, suttit på ett mandat från Moderaterna, som i pengar var värt cirka 6 000 kr i månaden. Efter brytningen med RD har du av någon anledning bytt sida och fot i de flesta frågor som du förut försvarade. Förvirringen som du upplevt runtomkring dig själv har varit stor, att du nu äntligen har funnit din roll och kommit fram till fadershuset är ju bara att gratulera. Problemet som uppstår när du skall gå ut i valrörelsen och förklara ditt agerande, då kommer klokheten hos väljarna förmodligen att visa noll förtroende för dig och dina nyfunna blå kamrater. 

När det gäller omröstningen om arvoden vid kommunfullmäktige i Strömsund 24 februari, där Socialdemokraterna högg för sig ytterligare 50 procents arvodering, så deltog inte RD i omröstningen.

Detta kommer också att framgå av protokollet. Påhoppen från dig kommer då att visa sig vara ogrundade. Du deltog själv som ledamot men tydligen var du inte närvarande fysiskt eller psykiskt. Efter dessa klargöranden så kommer inte RD att bemöta eller ta del av några påhopp från Hans Wessén framledes.

Göran Edman (RD)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons