Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hedervärt att ifrågasätta

Annons

Varför är SD så rädda för barn? undrar KD/Härjedalen. De SD-are som jag har träffat på har inte visat sig speciellt rädda för varken det ena eller det andra. Tvärtom påminner dom mig om Tomten i Rydbergs dikt. De undrar liksom så många andra i landet ”varifrån kommo de väl hit neder” dessa ensamkommande barn. Dom undrar hur man kan vara så välklädd efter att ha färdats i en container och alla andra bedrövligheter och varför är man så tystlåten om sin härkomst och varför är barnen så gamla? Kan det vara så illa att det ligger en kriminell bakgrund till detta?  Har ni undersökt det ?

Alla vill vi nog förbättra världen men att det skulle gå via organiserad brottslighet betvivlar jag.

Sverige har sina åtaganden enligt FN-konventionen och den är generös och den ska vi följa.

Ta väl hand om dom som behöver det och integrera flyktingarna i det svenska samhället. Ingen skall behöva leva och bo tillsammans med kackerlackor i dåligt underhållna hus. Här har ni en annan variant på brottslighet!

Är det inhumant att ifrågasätta kriminalitet? Sverige har varit och är ett land med stora humanitära åtaganden men det får inte leda till att vi böjer oss för organiserad brottslighet.

KD säger sig vilja värna om dom svaga i vårt samhälle. Det vill nog andra partier också i valtider.  

Hade KD velat värna om svaga hade man aldrig lämnat pensionärerna i sticket i skattefrågan nu senast. Inför valet i år har Göran Hägglund lovat ”se över” ojämlikheterna i beskattningen om man får sitta kvar en mandatperiod till.

(SD) har, tycker jag,  visat modet att ifrågasätta oegentligheter i samhället och det är mycket hedervärt.

En gammal tomte (pensionerad)

J Är det inhumant att ifrågasätta kriminalitet? Sverige är ett land med stora humanitära åtaganden men det får inte leda till att vi böjer oss för organiserad brottslighet.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons