Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hamas bär ansvaret för kriget

Annons

Återigen görs Israel ensamt ansvarigt för en konflikt i Mellanöstern. Denna gång för försvarskriget mot Hamas.

Hamas ledning sitter i Syrien och stöds av Iran som lovat utplåna Israel så snart de har tillgång till kärnvapen. Vilket kan inträffa mycket snart. Israel är också omgivet av mer eller mindre fientliga länder i hela arabvärlden.

Omvärlden sviker i dag Israel precis som världens länder svek judarna under Förintelsen.

Skenheligheten från världens ledare består i att de silar mygg och sväljer kameler när de kritiserar Israel samtidigt som man viftar bort orsakerna till Israels motåtgärder.

Inga om ens någon berättar att Hamas under åtta år beskjutit Israel med uppemot 10 000 raketer samt terroriserat Israels civilbefolkning med självmordsterrorister.

 Hamas mål är likt Hitler och nazisterna att utplåna judarna och den judiska staten Israel.

Detta framgår mycket klart i Hamas stadgar.

Där kan vi läsa följande i klartext: ”…Palestina är en islamisk/muslimsk förläning vigd åt muslimska generationer intill domedagen…”: artikel 11.

”Domedagen kommer inte förrän muslimerna bekämpar judarna (dödar judarna), när juden gömmer sig bakom stenar och träd. Stenarna och träden ska säga O Muslimer, o Abdullah, det är en jude bakom mig, kom och döda honom. ”: artikel 6.

Med en sådan fiende går det inte att förhandla.

Israel har den internationella rätten helt på sin sida när de går till motattack mot Hamas och försöker oskadliggöra deras militära hot mot Israel. Skulden för alla oundvikliga civila offer ligger helt och hållet på Hamas.

Att nazister och Israelhatare gillar Hamas är förståeligt men att politiker, massmedia, kyrkliga ledare blundar för Hamas judeutrotningspolitik är ett skammens tecken som framtiden kommer att döma.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons