Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Håller du verkligen med moderaterna?

Annons

Tycker du verkligen som moderaterna att regeringen inte har någon skuld i finanskrisen?

Tycker du verkligen som moderaterna att kommuner och landsting gör fel saker?

Tycker du verkligen som moderaterna att nivån på samhällsservicen är för hög?

Tycker du verkligen som moderaterna att bara dem som verkligen behöver skall få samhällsservice och vi andra kan betala mer för vår?

Tycker du verkligen som moderaterna att Stockholm län skall ha rätt till mer skattestöd för att de har högre lönekostnader och högre hyreskostnader?

Då tror du alltså på ett delat samhälle där den starke klarar sig och de svaga skall slås ut. Då tror alltså du på ett samhälle som inte är solidarisk. Då står du för ett samhälle där plånbokens tjocklek betyder mer än människors behov

Så tycker du verkligen som moderaterna?

Nej, det tror jag inte om dig. När jag möter dig är du upprörd över det som sker i vårt samhälle. Upprörd över att ungdomar inte får jobb. I Krokoms kommun har vi näst högsta arbetslösheten för unga i hela Sverige, 32 procent och det är inget att skryta om. Upprörd över besparingar som drabbar de svagaste i vårt samhälle. Upprörd över att regeringen inte bryr sig.

Ett förslag bara till dig, säg det högt det som du säger till mig så det hörs ända ner till Fredrik Reinfeldt för det verkar som att han inte hör din röst.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons