Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Håll koll på ekonomin

I det här landet sägs det att vi har yttrandefrihet. Det är enbart nys. Det låter fint, som mycket av de lagar och förordningar vi skapat i detta felfria land.

Annons

Så fort du kritiserar någon statlig eller kommunal myndighet, så är det alldeles tyst. Törs jag säga det här, jag kanske blir registrerad som samhällsfarlig, det är nog bäst att jag kryper ner i min lilla håla, och inte säger någonting. Jag är så fruktansvärt less på detta storebrorstänkande, att jag som medborgare inte har något som helst förstånd, utan att det hela tiden är myndigheter, eller experter som skall tänka åt mig. Yttrar jag mig, så blir jag antingen nertystad eller ignorerad. Det är yttrandefrihet. Du skall väl inte tro att du som vanlig samhällsmedborgare har nägot att säga till om. Att vi går till valurnorna är bara ett spel för galleriet. Sedan finns det en kategori människor som tycker att så länge du har skött din ekonomi, så är du en bra människa. Har du på något sätt hamnat snett så ska du straffas, hårt.

Detta ser ju våra kronofogdar till, utan pardon. De tycker att de själva är så perfekta människor, att de har rätten att bestraffa oss.

Att hamna snett med sin ekonomi är bland det värsta brott du kan begå i detta fina land. Du kan gå ut på gatan och slå ihjäl en annan människa, och inte få något straff för det. Men akta dig för att hamna snett med ekonomin, för då blir straffad.

Med denna insändare vill jag bara säga att jag hatar alla översittare, som det finns gott om.

Less

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons