Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Grym hantering i Frostviken

Annons

Forum Frostviken hade inbjudit politiker för samtal runt Forsgården och Sagabiografen var helbesatt, vilket visar att Frostviksborna anser att det är ytterst angeläget att det byggs en ny hälsocentral och att den finns centralt och inte i utkanten av byn Gäddede.

Medlen för byggandet har avsatts och inköpshandlingar infordrats och när man nu skulle anta byggherre sätter Lennart Oscarson (S) och Edman (RD) stopp. Oscarson trasslade till det hela. Han visade siffror på kommunens dåliga ekonomi vilket skulle äventyra byggandet, men samtidigt uttalade han att det skulle satsas motsvarande summa på upprustning av Forsgården och Edman gick i hans fotspår.

Hur kan man vara så grym mot Frostviksborna och den tappert kämpande personalen inom Närvård Frostviken, som sett fram mot att få all sin personal och verksamhet under samma tak? Risken finns ju också att firmor som blir lurade på konfekten också åtalar kommunen och det kan bli dyra böter. Men Oscarson lär väl vara villig att betala böterna ur sossarnas kassa och han kan kanske få en skärv från (RD) för inte kan de med sitt beteende att i sista stund ändra ett beslut de tidigare varit med om att säja ja till att överföra fördyringarna till kommunkassan. Oscarson talade så varmt om demokrati men hans handlande i det här fallet påminne mest om diktatur.

Förhoppningsvis har frostviksborna fått upp ögonen och lägger vid nästa val inte en röst på vare sig (S) eller (RD).

J Hur kan man vara så grym mot Frostviksborna och den tappert kämpande personalen inom Närvård Frostviken ... ?

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons