Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Gnäll inte – byt kanal

Annons

Svar på ”Fredagsterror i radion” i LT 27 februari. Jag blir så trött på sådana här smaklösa insändare. Jag tycker dessa program är toppen. Vilka är ni som kan tala om att ingen vill höra?

Smaken är som alla vet som baken, delad. Den dag jag väntar på är fredagen just för panelen med flera som pratar samtidigt. Eftermiddagen är det ”Hit eller inte” som bjudit in ett antal personer som får lyssna på nya låtar och berätta om de tror att den ska bli en hit eller inte. Dessa program är helt i min smak.

Jag dissar inte några program som jag förmodar ni tycker är bra, eftersom jag tycker det är bra att det finns något för alla. Jag har inga problem att lyssna även om jag inte tycker det är det bästa jag har hört.

Jag har även möjlighet att byta kanal eller stänga av när det är något som jag inte vill höra! Det är mycket bra av Radio Jämtland att försöka få in lite yngre lyssnare också! Det RJ skulle jobba mera på är tycker jag är att få spela mera lokal musik. Vi har massor med bra musiker här i länet och de skulle spelas mycket mera på radion! Jag hoppas panelen fortsätter som förut. Fram för mera diskussioner i radion. Radio Jämtland ni gör ett bra jobb.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons