Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fylla och dålig musik på marknaden

Annons

Åter igen har någon som inte vet något om musikbranschen fått i uppdrag att sköta bokningarna till Dundermarknaden. Att man år efter år envisas med att boka dessa alldeles för dyra ”TV-band”, när det finns billigare, bättre och mer populära band om man bara lägger ner lite research bakom sina beslut, i stället för att sitta framför Idol eller Melodifestivalen och peka på första bästa band eller artist som man tycker ser bra ut i rutan.

Man blir ju förbannad! Inte konstigt att ungdomarna super sig fulla utanför området, i stället för att lägga pengarna på det alldeles för höga inträdet för att se så pass lågkvalitativa band och artister som bokas år efter år.

Den enda anledningen att folk betalar in sig, är att man vill supa på gräset innanför grindarna och känna sig lite mindre tragisk än de som sitter på gräset på andra sidan stängslet.

Det är inte längre någon större hemlighet att Dundermarknaden har blivit en helg som rättfärdigar ett supande utöver det vanliga. Ett supande som i sin tur leder till tidigare alkoholdebut hos unga, fler slagsmål och mer skadegörelse än under någon annan högtid på året i Strömsund. Jag tror att man kan lösa mycket av problemen bara man ser till att boka band och artister som folk faktiskt uppskattar, istället för de som setts i TV. Då, och endast då, kanske folk kan tänka sig att betala in sig av rätt anledning – att man går in för att uppleva en bra show, oberoende av alkohol.

J Den enda anledningen att folk betalar in sig, är att man vill supa på gräset innanför grindarna och känna sig lite mindre tragisk än de som sitter på gräset på andra sidan stängslet.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons