Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Frågor i Åre kommun

Hallå där politiker i Åre kommun! Har ni mist allt sunt förnuft? Eller hur kan ni gå så långt med att trotsa kommunens invånare genom att betala 1 000 kr per timme till före detta kommunchefen för att ”hjälpa” den nya kommunchefen som har en lön på 64 000 kr per månad?

Annons

Hur många andra konsulter betalar ni och med hur mycket pengar och till vilket nöje om ändå allt verkar gå hur dåligt som helst?

Ni vill lägga ner Mattmar skola eftersom kommunen har dålig med pengar och måste sparas, vi är ju i ekonomisk kris och vi dumma invånarna och våra barn måste förstå att det är vi som ska betala krisen och er inkompetens.

Om man läser föra årets redovisning upptäcker man att nästan alla nämnder; Den politiska organisationen, verksamhetsförvaltningen, tekniska kontoret, plankontoret har gått med underskott, medan obligatoriska skolan och förskolan har gått med överskott på inte mindre än 3 459 tkr.

Men det verkar som just skolan ska betala för alla andra! Ni hade väl för många möten och studiebesök! Synd att ni inte har lärt er någonting.

Förresten, vi har inte hört någonting om hur mycket och på vilket sätt ni ska spara just inom kommunhuset som kryllar av tjänstemän som skulle hjälpa er att driva kommunen på ett bra sätt eller? Kanske någon av er kan upplysa oss?

Gud vad min dotter (som går i Mattmar skola) hade rätt när hon önskade sig i att alla politiker från Åre kommun skulle gå arbetslösa.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons