Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Eu:s makt-hunger större

Annons

Junilistans Sören Wibe skrev för en tid sedan ett inlägg som visar vad EU:s politik går ut på. Det är beklämmande att konstatera att socialdemokraterna röstat tillsammans med moderaterna för ett EU med större inflytande. Har man kommit in i denna vår tids adel spelar det tydligen ingen roll om man är sosse eller moderat. Man blir snabbt hjärntvättad och röstar som storebror säger. Dessutom är ju lönen mångdubbelt högre än i gamla Svedala och vem vill gå miste om det vid försök att gå emot storebror. Som tidigare sagts är Eu ett gigantiskt högerprojekt som gynnar personer främst i en översta halvan av befolkningen.

Olof Palme sade vid ett tal en gång i tiden följande som borde vara en ledstjärna för våra socialdemokratiska folkvalda. Läs och njut.

”Vi människor har olika behov och förutsättningar, olika styrkor och olika svagheter. Därför kan det samhälle vi tillsammans lever i aldrig utformas efter några få gruppers särskilda krav, samhället måste utformas så att det passar alla.

Detta är något som totalt faller bort när man blir intagen i denna klubb då lismandet för etablissemanget istället blir ledstjärnan.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons