Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dyrt att dansa i Flykälen

Annons

Besökte Flykälen på lördagskvällen den 18 juli när det var dans till Mickeys. Hade letat i annonserna för att se hur mycket inträdet skulle kosta till dansen men lyckades inte hitta något.

Blev väldigt förvånad då vi var där och det kostade hela 200 kronor att gå in på dansen. Även om det var uppträdande i öltältet under pausen också så tycker i alla fall jag att det var för mycket. Och till råga på allt så hörde man sedan att vissa betalat 150 kronor och en del gick in gratis. Gör man folkskillnad eller?

Sedan slutade man ta inträde väldigt tidigt och det måste väl vara väldigt orättvist, varför ska vi som var där i tid och ville dansa betala mera än de andra.

Kan man göra som man vill när man har tillstånd för att arrangera ett evenemang nu för tiden? Har aldrig hört talas om eller varit med om ett dylikt arrangörs misstag.

Till saken hör också att det kostade 100 kronor att gå in på dansen på torsdagen när Jannez spelade. Tror nog att ni tappar en del besökare på det här viset. Det gäller nog att vara rädda om oss som vill besöka er Hemvändarvecka i Flykälen.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons