Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

De ser inte hela bilden

Ja det är ju valår igen och det börjar ju synas ganska väl.

Annons

Reinfeldt och gänget slår sej för bröstet och talar om hur bra vi har klarat oss igenom den ekonomiska krisen. Som vanligt så är det nog inte riktigt hela biten dom ser. OECD har en annan åsikt och nog tror jag mer på dom än på några folkvalda som ska försöka behålla makten.

Om vi nu har klarat oss så bra som dom säger så kan vi ju bland andra fråga dem som blir utförsäkrade, eller pensionärerna, eller vanligt folk i allmänhet. Undra om dom håller med, och många andra grupper i samhället. Men Fredrik Reinfeldt och gänget behöver aldrig se hur vi vanliga har det. Äta samma smörja som de gamla får göra. De leker ju i en helt annan division där man kan styra och ställa så man inte drabbas själv. Att dom säjer att Sverige har klarat det här bra förstår man då man ser vilka i samhället som får mångmiljonbonusar, pensioner mm. Det är ju deras polare som får det. Och de själva naturligtvis. Vem har hört nåt om en sänkning av politikerpensionerna? Av deras löner och arvoden. Nä, det är en tryggad zon. Låt istället dem som inte har något betala notan.

Sen har jag en fråga. Några bekanta säger att Sverige betalar Englands medlemsavgift i EU. Kan det stämma? I så fall är det för jäkligt.

Micke G

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons