Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Därför ställer jag upp för M

Sven/Socialdemokrats insändare i LT i går ”Wessén hoppar runt” är full av lögner och därför gömmer han sig i anonymitetens skugga.

Annons

Sanningen är att samma dag som jag hoppade av Rättvis Demokrati kontaktades jag av flera ledande socialdemokrater, bland annat av Lennart Oscarsson som vill förhöra sig vad som hänt – och jag var välkommen till Socialdemokraterna. Jag klargjorde att jag inte tänker svika mina väljare och vallöften – att jag sitter kvar som politisk vilde fram tills valet 2010.

Under senaste halvåret har flera socialdemokratiska fullmäktigeledamöter uppvaktat mig att gå med i partiet inför valet 2010. Jag har aldrig nämnt ordet arvode eller uppdrag med någon inom s-partiet och jag förväntar mig att Susanne Hansson som ordförande tar avstånd från Svens lögnaktiga påstående. Däremot har valförlusten 2006 satt märkbara och svårläkta sår bland Socialdemokraterna. Man har inte glömt debatten som föregick valet 2006 och som var en av anledningarna till valförlusten. Enkelt uttryckt personkemin fungerar inte mellan mig och partiledningen.

Att jag valde att kandidera för nya moderaterna i valet 2010 beror på Jan-Olof Andersson och moderaternas förtroende att få fortsätta verka inom kommunpolitiken med frågor som engagerar mig politiskt. Dessutom känns det bra att få vara en del i ett vänskapligt och påläst gäng.

Hans Wessén

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons