Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Därför kan SD sticka upp

Jag fick ett mail som gjorde mig lite smått irriterad. Det var ett bildspel på nazisternas vidrigheter.

Annons

Och det är nåt som absolut INTE får upprepas. Men det här kommer alltid fram när det börjar närma sig val.

Stalin, Mao, Amin och även USA har ju inte varit direkt oskyldiga, men det framförs ju inte alls på samma sätt. Titta på jänkarna och hur dom har betett sig mot indianer, färgade, oliktänkande.(Korea, Vietnam med flera). Det här handlar i dag om att Sverigedemokraterna börjat sticka upp och ta väljare. Är det då rätt metod att ägna sig åt smutskastning av samma kaliber som det var mot det gamla VPK, men även mot S och arbetarrörelsen. Där har ju borgarna i många år försökt att skrämma oss med kommunismen.

Varför kan inte de folkvalda sätta sig och ta en funderare på varför (SD) sticker upp? Kan det bero på våra folkvalda politikers totala respektlöshet mot folket och dess vilja.

Kan det bero på att det stiftas lagar och görs indragningar som drabbar de svaga i samhället samtidigt som dom klarar sig ganska helskinnade själva.Titta på pensionerna. Varför är inte våra och våra politikers pensioner lika? Varför kan till exempel en politiker inte erkänna ett misstag. De ska inte sitta som några smågudar utan som våra förtroendevalda, vilka ska föra vårt land framåt.

Inte bara för några få. Kan SD: s framgångar bero på en sån sak som att våra etablerade partier totalt skiter i att folk i glesbygd kanske vill leva kvar där. I stället springer dom storfinansens ärenden och försöker fösa ihop oss.

Att det blir rena katastrofen ekonomiskt för många vanliga struntar dom i. Jag kallar det för svek. Det inte underligt att SD sticker upp.

Irriterad

 

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons