Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dags för nya tag i Bräcke

/

Annons

I Bräcke kommun är det socialdemokraterna med stödpartier som gång efter annan föreslår och genomför besparingar inom vård och omsorg; Det som ska vara Socialdemokraternas så kallade hjärtefrågor.

I minst tjugo år har de årligen kommit med nya sparförslag, som inte verkar ge något som helst positivt resultat för kommunen. Är det verkligen rätt att fortsätta att skära ner inom vård och omsorg? Borde inte dessa besparingar uppvisa något sorts resultat efter tjugo år?

I Jämtlands Väl Bräcke vill vi se satsningar och utveckling av vård- och omsorgsfrågorna i Bräcke kommun. Jämtlands Väl Bräcke är förskräckt över nuvarande politikers syn och hantering av vård- och omsorgsfrågorna. Nu är det dags att sätta ner foten och tala om att nu är det nog! Vi i Jämtlands Väl Bräcke kommer fortsätta att lämna förslag som utvecklar vår kommun.

Vi tror på vår kommun och dess invånare, och Jämtlands Väl Bräcke vill bland annat öka bemanningen inom vård, skola och omsorg för att skapa trygga arbetsplatser och trygga miljöer för våra barn och äldre.

Jämtlands Väl Bräcke

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons