Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Dagens rosor och kramar vill vi sända till våra bröder Ivan och Kjell med fruar för arrangemanget av vår årliga syskonträff på Tangen. Det goda fikat, de kluriga frågorna och inte minst de otroligt roliga sångtexterna ni bjöd på samt den ypperligt goda lunchen dagen efter. Det blir svårt att överträffa er nästa sommar!

En stor bukett med rosor till bandet Fålings som spelade så himla bra på festen vi var på 11 juli i Månsåsen. Det var inte sista gången vi vill dansa och lyssna till er.

Rosor i massor vill vi ge till Lena, Urban, Jan, Elsy och Pierre som ordnade med en fantastiskt trevlig släktträff i Rätansböle den 4 juli. Mycket bra organiserat, även med vädret.

10 000 röda rosor vill vi ge till farmor Gunborg och farfar Bengt Nordmark Pålgård Hammarstrand för all hjälp med byggandet vid vår stuga, god mat, tvättservice och all annan hjälp.

Ett stort knippe röda rosor vill vi ge till den rara unga damen som vänligt nog gav oss eskort från Östersunds järnvägsstation till Ärtvägen den 8 juli. Tack även för hjälp med bröd och ost, det blev jättegott!

En famn med blommor till Gunnar och Carina som ordnade en härlig kusinträff med god mat och krus, lekar och gräsklipparrace.

Med dagens ros vill jag tacka barn barnbarn och barnbarnsbarn med respektive för den underbara dag jag fick uppleva i Gäle Sinnbergs bystuga.

Jag är glad att jag har er.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons