Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

En vacker bukett vill vi ge till Aspås IF, Annelie Åslund och elever i årskurs 5. Tack för att ni ordnade Barnens Vasalopp. Det blev en härlig dag för oss.

Dagens ros vill vi ge arrangörerna av IOGT-NTO:s kretsårsmöte i Brunflo den 27 februari.

Ett hjärtligt tack till alla i föreningen Byalaget för den jättefina blombuketten vi fick när vi flyttade in.

En bukett rosor till Birkas husmor Carina med personal som har sett till att vi har haft tak över huvudet och massor med god mat under våra kurshelger.

En bukett fioler, förlåt violer, var till kursledarna Jens Comén, Kjell-Erik Eriksson, Peter Roos och Lasse Sörlin, som under fem helger på Birka folkhögskola har öst sina folkmusikkunskaper över oss på ett fantastiskt inspirerande sätt och dessutom bjussat på sig själva helt otroligt.

Ett stort tack till Thomas och Tino för nyttig och rolig träning i rivningshusen och på området i Ås. Tack från Räddningshundsgruppen/Jämtland.

Sent omsider vill vi skicka en stor bukett blommor till alla medverkande i konserten ”Tänd ett ljus”, lördagen 14 februari i Gamla kyrkan. Nämligen Eva Jemn, Mikael Rahm, Calle Hernmarck och Marie Tängmark med kören ”Snowstars”. Tack också alla besökare som bidrog till behållningen, 2 000 kr, som oavkortat går till Lions hjälpverksamhet.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons