Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Tack till Kalle med kompis som hittade vår pojke Samuel i djupsnön ute i skogen efter att han åkt vilse i Klövsjöbacken den 7 mars. Vi är oerhört tacksamma till alla som hjälpte till att söka efter honom.

Jag vill ge mitt barnbarn Jonte Larsson och hans kompis Dennis i Österåsen två nya spadar för att de har skottat av taket till stugan. Kramar till er.

Vi vill ge en stor vårbukett till alla kommunsköterskor i Bergs Kommun som fanns till hands vid vår mamma Svea Norlings sista tid både dag och natt, helg som vardag. Ni gjorde ett fantastiskt arbete. Tack Anna-Karin K, Anna-Karin S, Camilla, Birgitta, Gustav, Kent, Susanne, Marlene, Maud och Daniel. Ni var ett stort stöd. Tack för att ni finns.

En stor bukett till alla som varit med och hjälpt till att fixa vår isplan. Vi skulle aldrig ha klarat det utan er som satte upp sargen så att vi fick en plan – ni gjorde det för vår skull, så tack! Och ni som spolade isen ska ha tack för att ni tog på er det fast ni inte behövde. Alla som skottade isen fri från snö ska också ha tack – för oss skulle det ha tagit dagar. Tack alla från hela vårt hjärta för er insats!

Rosor i mängd till alla utställare, besökare och ni som gjorde denna Kvinnor På Gång-mässa i Tullingsås möjlig. Kram.

En stor bukett tulpaner och ett stort tack vill jag ge den snälla dam som hjälpte mig upp sen jag halkat omkull utanför Domus fredagen den 27 februari.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons