Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

En stor bukett rosor vill vi ge till Roger Olsson i Hackås som ställde upp med skjuts så att vi kunde följa med på skolans friluftsdag.

En stor bukett rosor vill vi ge till de föräldrar i Hackås som ställde upp med skjutsar så att vi kunde åka på vår årliga friluftsdag.

En stor bukett vårblommor vill jag skänka alla mina vänner. Ett stort tack!

En vacker vårbukett och ett stort tack till er, med Jöns-Bertil Ericson i spetsen, som ordnade PRO:s trevliga resa till Åland.

Stort tack mina underbara vattengympa-damer som har samlat in en slant till LitsGK/Vattengymnastiken, på en ”Mitt-på-dagen” träff! Tack för det, ni är ju toppen! Kramar.

Tack Frösö PRO: s Glada Grabbar, Marieby församling och Estrad Norr för den underbara, vackra och välsjungna manskörsången på Mariagården 24 mars. Tack ni välsjungande och charmiga grabbar.

Tack och dagens ros vill jag ge Aja Elking för att hon finns och stöttar mig.

Dagens ros till Ulla Hedmark för en trevlig måndagsförmiddag med goda smörgåsar och kaffe med bröd som du bjöd på.

Jag vill säga att jag på hälsocentralen på Frösön har blivit väl omhändertagen för min ”rosfeber”. Väl bemött av såväl läkare som sköterskor. All heder och jag är mycket tacksam för detta.

Evi, i dag ska du få en vårbukett av mig som lyser i vårens alla färger, för att du är min väninna och för den hjälp jag fick av dig. Tack så hemskt mycket

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons