Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

En jättefärgglad vårbukett vill jag ge i dag till min snälla väninna Edit som är så duktig att hon kan spela dragspel och munspel samtidigt. Tack så väldigt mycket för den fina melodin på min mobil och för att du är min väninna!

Stort tack till Janne Thander, Sven Olov Hedin och alla andra i Trillevallen som hjälpte oss att ordna en superlyckad slalomdag trots snöyran. Barnen nämnde inte ens vädret. Tack också till alla guldiga föräldrar som skjutsar, eldar, fixar slalomtävling och alltid är positiva. Utan er hade vi inga barn...

Ett stort tack till Ricky Karström, platschef på Cision, för att du hängde med oss ända in i kaklet. Du är värd en stor famn med vårblommor. Vi kommer att sakna dig!

Ett stort fång med rosor vill vi ge till alla trevliga pistvakter och cafépersonal i slalombacken i Svedje, Kälarne. Ni gjorde våra skiddagar till ett bra minne.

En stor bukett rosor vill vi ge till Sigbritt, Niklas, Veronica, Pernilla, Camilla och Ida i Micagruppen på Cision. Ni har förgyllt vår vardag. Vi kommer att sakna er.

En bukett vårblommor villl vi ge Gerd, Astrid och Sonja med män som tack för en trevlig och lyckad fest i Lunne föreningshus 14 mars. Ett varm tack.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons