Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens Ros

Annons

En stor bukett rosor till alla duktiga ungdomar som var med i Burning ambition i Åre. Ni var helt otroliga.

Super duper många rosor till Torsta kök som hjälpte oss att kunna göra en pannkakstårta till våran kompis som fyllt 18 år. Vi fick låna köket och fick ingredienser till att göra detta möjligt! Tack så mycket.

Kastanjer och magnolior i blom som ett varmt tack till Barbro och Curt Karlsson i Torsäng. Vår resa gick till soliga Trondheim för att fira Syttende Mai. Vackra dräkter, musik och flaggor i karnevalstågen, högtidsgudstjänst i Nidarosdomen med ”Ja, vi elsker dette landet” gjorde resan oförglömlig. Allt fungerade utmärkt och stämningen var god. Tack också till busschauffören Pelle.

De vackraste vårblommor vill jag ge min farfar och farmor (Sigvard och Gudrun Jonsson Strömsund) för den bästaste lekstuga man kan tänka sig. Jag vill att ni kommer på fika där. Kramar.

Den vackraste tänkbara ros till kontinuitetsskogsbrukaren Erik Kullgren som man kunde läsa om i LT 12 maj. Vilken fröjd att se bilden på den välvårdade skogen. Hoppas att många blir inspirerade.

Jag vill ge en vårbukett med blåsippor och gullvivor tll personalen på avd. Linden och till köket på Åshamra i Hammerdal för god omvårdnad och god mat. Ni är guld värda

Vi vill ge vårens vackraste bukett till Stiftelsen Jämtlands läns Barnhem. Tack för en toppendag i Bölestugan.

Dagens ros och ett stort tack till Karin Wallén och Gunilla Sjögren för all hjälp med att trycka våra fina skoltröjor.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons