Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Vårens finaste blommor vill jag ge till Campus förskola, avd Kristallen för att jag fick praktisera hos er i två dagar och en särskild fin blomma till Anneli Hansson som tog hand om mig under dessa dagar.

Dagens Ros och ett varmt tack till Ragunda församling för gåvor till nya Mötesplatsen Kupan och till alla andra som på olika sätt hjälpt oss med flytten eller kommit med glada och uppmuntrande tillrop.

Ett varmt tack till Ulla Larsson för alla de goda soppluncherna du har bjudit på det här året. Överräcker en stor rosbukett till dig som tack. Även tack till vår omtyckta präst Maria Nilsson samt till övriga trevliga medverkande. Skön sommar.

Dagens ros och mången tack till alla företag som sponsrade vår grill/fix-kväll den 28 maj på Hagens förskola. Utan er hade fixet inte varit genomförbart. Ett stort tack till alla föräldrar, personal och barn som hälpte till så att det blev en lyckad kväll. Vi fick så mycket gjort.

Vi vill ge de vackraste rosorna till Ragunda Kommun som på ett fantastiskt sätt möjliggjort att vi kunnat flytta in i nya och fina lokaler med vår verksamhet. Stort tack.

Ett hjärtligt tack till präst Leif Jarlbjörn och musiker Jenny Michanek för ett mycket trevligt och fint dop i Näs kyrka. Rolig inledning med namnens betydelse och vacker musik och sång.

En väldoftande blomma till ”sopgubbarna” som hämtar i Tandsbyn. Tack för att ni tog er tid att gå in på tomten och hämta min soptunna. Kunde ej ställa ut den själv denna fredag pga sjukdom och blev så glad när jag såg att ni tog den ändå!

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons