Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Dagens ros vill vi sända till Solveig och Egon Forsberg. Tack för att ni alltid ställer upp med mat och boende. Ni är bäst.

En stor bukett rosor vill jag ge alla dem som kom till Stuguns gamla kyrka 15 juli för att lyssna på mig. Jag ber om ursäkt att inte jag dök upp till följd av missar i kommunikation. Liknande misstag får aldrig ske igen, hoppas ni förlåter mig.

En stor bukett med sommarblommor till Margareta Strömgren som ställt upp och vattnat blommor både ute och inne under min semester.

En bukett av de vackraste sommarblomster vill vi ge Leif Westergren som tack för att han leder bingospel, skänker trivsel och sällskap till oss alla på Äldreboendet Frösöstrand plan 1.

En jättestor röd ros till Linus i bandet Fålings för att du kompade mig och farmor så bra när vi sjöng på farmors kalas i Månsåsen. Kram till dig.

Sommarens finaste blombukett vill jag ge till arrangörsstaben för Storsjöcupen. Vilken folkfest. Tusentals glada spelare, ledare och familjer. Vill även ge en bukett till Inger och Alfhild som skötte maten på Storsjöskolan. Den var jättegod och servicen var bra . Hhoppas att ni återvänder nästa år också. Både cupen och kökspersonalen

Tusen röda rosor vill vi ge till er som ordnade en otroligt trevlig släktträff i Albert och Frida Olofssons anda på Motorstadion i Östersund. Stort tack.

Sommarens vackraste blommor till Ulla och Birgit som rattade oss säkert till Storulvån (även hem). Ha en bra sommar.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons