Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Tack Polisen Strömsund för bra service. Bättre än så här kan de väl knappast bli, ett nytt pass på 4 dagar, i Stockholm och på andra ställen måste man stå och köa i dagar.

Hela famnen full av rosor till Margareta Kanon, Beatrice Danielsson och Inger Lifh som hjälpte oss med korvgrillning och kaffekokning samt resultatskrivning vid kommunmästerskapet i boule i Hoting.Samt Karl Erik Ekström som var mätningsdomare. Tusen tack!

Ett stort tack till alla som kom till allsångskvällen i Offerdals kyrka i söndags och bidrog till att 8 204 kr kom in till ”Världens Barn”.

Dagens finaste blombukett vill jag sända mina två barn Marcus Andersson och Madeleine Persson i Strömsund. Jag saknar er jättemycket, ni är det bästa som finns. Kramar.

En stor bukett sommarblommor till damerna i köket i Brita Sofia stugan Hackås på Hackåsdagen den 18 juli som tillverkade och serverade så jättegod klåbb med messmörsås. Samt en bukett till kolbullestekarna ingen nämnd och ingen glömd. Tur att ni finns.

Röda rosor till Anna-Lisa, Paul, Lennart, Gun-Marie och Linda för den underbara dagen i Kolsätt, Härjedalen. Att äntligen få träffas och prata om vårt släktskap betyder mycket för oss. Adam Lappalainen har på en mycket krokig väg fört oss alla tillsammans!

Sommarblommor vill vi skicka till Amal och Haval. Tack för den goda pizzalunchen ni bjöd oss på. Vi vill önska er en fortsatt trevlig sommar

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons