Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Dagens vackraste ros vill vi ge till vår snälla moster, mamma, dotter, Kristina Kronlund som tog med oss till Stockholm. Vi hade en innehållsrik dag på stan och en kul avslutning på Gröna Lund. Du är en pärla.

Jag vill ge dagens ros till mina föräldrar Aina och Erland Lööv i Storsjö. Jag älskar er! Menste dotra. Vill även ge Gunnar Andersson en ros, du har alltid något kul att säga så att man får skratta varje dag!

En stor bukett av höstens vackra blommor vill vi ge till Anna Enarsson, som genomförde en mycket trevlig och intressant resa för oss pensionärer från Tallen och Blomstergården i Östersund. Rosor även till Owén’s buss för guidningen.

Dagens bonsaiträd till Peckas Tatueringskonst för deras snälla, trevliga, mysiga och yrkesskickliga bemötande. Speciellt bonsaiträd till Daniel som förevigat mig med stor noggrannhet.

Ett stort fång blommor i höstens sprakande färger vill vi ge till deFanbybor, ingen nämnd och ingen glömd, som genom sitt engagemang i olika kommittéer, möjliggjorde firandet av Fanbyn 500 år i mitten av augusti. Hela byn hjälptes åt. Ni gjorde det fantastiskt bra! 

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons