Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Ett stort tack och massor av blommor till Britt, Aida, Gun, Svea och Folke med flera för Mörsil-Mattmar PRO: s surströmmingsfest den 1 september. Utan ert frivilliga arbete år efter år skulle vi inte kunna genomföra våra fester och sammankomster! Ni är guld värda.

Dagens ros vill vi ge till personalen på Strömbacka 2 i Strömsund för god omvårdnad och omtanke om vår mor Anna för den tid hon var där.

Rosor till Sörvallas gentleman! Du otroligt trevlige kille, alltid hjälpsam, glad, observant och kunnig. Tänk om alla serviceställen hade en sån som du! Lär av honom!

Vill ge rosor till hälsocentralen i Bräcke för vänligt bemötande.

Vill skicka en bukett fina höstblommor till Katrin Holmlund i Pilis för att hon var snäll och tog hem korgen till Karl-Oskar. Tack!

Dagens vackraste blomma, vill jag ge till den person, som hittade min agenda på ICA i Bräcke för ett tag sedan och lämnade fram den till kassan. Tack, den är ovärderlig för mig.

Tusen tack, Jerker och Björg i Föllinge, för att vi fick komma och plocka svarta vinbär hos Er! De blev en jättegod saft som vi i klassen använder på fredagar när vi fikar! Soliga hälsningar till Er!

Tack SJs personal. Vill lämna en stor röd ros som tack för engegemanget att leta reda på mig i tåget när ni upptäckt att min mobiltelefon ramlat ur fickan. Jag är mycket tacksam för detta och gör också det ännu lättare att välja tåget även nästa gång.

En bukett vackra höstblommor till Anna Karlsson som jobbade på sjukhusapoteket. Tack för din otroliga service och omsorg om oss alla på sjukhuset. Ditt sätt att vara, det besitter ingen annan. Dina enorma kunskaper om stödstrumpor, kompressionsstrumpor, med mottot ”rätt strumpa till kunden”. Ha det bra i ditt fortsatta liv som pensionär! Vi saknar dig inom vården.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons