Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

En stor bukett rosor till personalen på Östersunds Djursjukhus för all hjälp och gott bemötande. En stor bukett rosor också till Ewa Åkerlund och övrig personal på Hillegården för att ni ställde upp så min matte kunde skjutsa och ta hand om mig när jag var dålig. En stor kram.

Blommor i höstens vackra färger ger vi till Micke Ellebrink, Håkan Lundgren, Jonas Nordvall, Cecilia Bengtsson, Camilla Larsson, Mikael Brattgrå, Maria Stenvall, Fia Gulliksson, Eva Rosen och Karin Bengard dvs OSV. Tack för all ”sponsring”. Glada hälsningar.

Rosor till min kollega Ingrid Kjellson Revsunds pastorat som med skicklighet och stor kunnighet hanterat frågan om Bodsjö Prästgårds försäljning.

En stor höstbukett vill vi skicka till våra arbetskamrater på Bakgården och Herrgården, vikarien Therese, vår ledning Nina och

Christina samt vår kurator Annika. Tack för er omtanke, hjälp och stöttning i vår sorg. Varma kramar.

Vi vill ge en bukett röda rosor till Lars Larsson i Rissna. Han hjälpte oss när vi fick bilproblem i ”lingonskogen” mellan Boggsjö och Rissna. Vi är dig evigt tacksamma för din hjälpsamhet och effektivitet vid bytet av oljetråget.

Jag vill ge en stor bukett med höstens alla färger till hela min familj hemma i Brattbyn, bara för att de är så bra! Jag saknar er, Kram.

De vackraste höstblommor till Folke Boog för hans trevliga filmkvällar, samt till hans hustru Doris, som alltid bjuder på kaffe med nybakt bröd. Ja, vad vore Laxviken i all sin glans om inte Folke och Doris fanns? Kram från oss.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons