Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Tacksamhet och blommor till alla er som på olika sätt bidragit till att vi får jobba i denna vackra utbyggnad av Skepparns loge vid Hara Ångbåtsbrygga. Vackert och praktiskt.

Massor av rosor till Rotsjö byförening för musikcaféet samt allsången. Rosor till spelmannen Sören Johansson som med sitt dragspel skapade härlig stämning, vi blev väldigt glada av alla låtarna.

De vackraste sommarblommor som går att

plocka, vill jag ge till er alla i 9 A på Myrvikens skola. Jag är så stolt över att ha fått vara er klassföreståndare och mentor. Ni har, var och en av er, en alldeles speciell plats i mitt hjärta. Lycka till i livet och tack för den fina presenten. Kramar till er alla och föräldrar!

En stor solros i det nuvarande regnvädret vill jag ge till den jättetrevliga busschauffören på 1:ans buss från Valla centrum och som tillät mig att ta med min cykel in i bussen. Tack vare dig behövde jag inte promenera. Både däcket och pumpen var trasiga.

En jättestor bukett sommarblommor vill jag sända till dig som har hand om sjukhusets andaktsrum. Vilken oas med dessa fina blommor, musik och det porlande vattnet. Hoppas vi får behålla denna underbara oas där den är i dag och att du orkar fortsätta att sköta om den som ger oss en sån frid och vila i denna stressade tid.

En bukett med ängsblommor till Ingrid och hennes medhjälpare som tack för god service, gott fika, och vänligt bemötande. Tack även till Anna-Britta och Sören.

En stor bukett sommarblommor till Carola på damfriseringen som ”tog mig” som sista kund fast hon skulle gå på semester.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons