Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Centerns märkliga utspel

Annons

Centerns Ungdomsförbund (CUF) har hållit årsstämma, denna gång i Jämtland och märkliga beslut togs. Att avskaffa Folkhälsoinstitutet, hälsa är en sak för den enskilde, anser CUF! Förmodligen är ungdomarna klent insatta i vad som görs från detta institut.

Uppdraget för folkhälsoinstitutet är att, – ”utveckla och förmedla kunskap för bättre hälsa”. Jag tycker att det är viktigt att vi får dessa kunskaper till oss.

Vi människor behöver få viss kunskap ihopsamlad och även ifrågasatt. Folkhälsoinstitutet har ett berättigande att finnas.

Märkliga beslut togs igen. ”Kvinnans kropp är en handelsvara”, menar CUF. Jag kan inte tro det. Man vill avskaffa sexköpslagen och därmed skall det vara fritt att vara torsk.

Att kvinnan hamnar i prostitution beror för många gånger på att samhället svikit henne och inte ställer upp när hon behöver det. Om prostitution var kvinnans frivilliga val, varför är då så väldigt många prostituerade missbrukare. Med droger som är avtrubbande blir det mindre svårt att orka med att prostituera sig.

Till detta kan även läggas den slavliknande handel (trafficking) som bedrivs med flickor/kvinnor som lurats till vårt land med vackra löften om fina jobb och utveckling. Dessa kvinnor används en tid inom prostitution, så länge dom är tilltalande för torsken, för att sedan försvinna. Vad händer sedan dessa trasiga kvinnor?

Nej CUF, tänk om. Så här illa får inte hälsa och kvinnor behandlas.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons