Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Borgarnas verkliga ansikte

/

Den Borgerliga alliansen har nu återigen visat sitt rätta ansikte. Fårat av orättvisa och felaktig strategi.

Annons

 Finansministern, påhejad av länets borgerliga riksdagsledamöter försvarar och förklarar den borgerliga regeringens tillkortakommande och dess katastrofala misslyckande när det gäller arbetslinjen, med att statens finanser är goda. Argumentationen som baseras på att skylla socialdemokratin för att dränera finanser och bedriva överbudspolitik blir bara löjlig. Det var inte direkt ett konkursbo ni fick ta över.

Kolla läget i statens finanser i dag i jämförelse med när ni tog över så har man ett enkelt svar. Med gigantiska skattesänkningar i första hand till dom som har det bra, som ni försöker balansera med en hårdhänt hantering av arbetslösa och sjukskrivna, leder bara till att ni urholkar statens tidigare goda finanser.

Er politik kan beskrivas med några få ord. Ovärdig, orättvis, felriktad, resultatmässig katastrof och inte minst landsbygdsfientlig. Resultaten visar på allt detta och det kommer aldrig ni företrädare för de borgerliga partierna att kunna smita undan. ”Ett misslyckande ska kallas för ett misslyckande, och ett misslyckande är det”, för att citera Car Bildt och under en annan borgerlig regeringsperiod.

John-Erik Sjölander, Mörsil

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons