Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Anklaga oss inteför att ljuga

Annons

Ola Sundell rycker ut till högerregeringens försvar och ingen är väl förvånad över det. Han anklagar mig och Mona Sahlin för att vara lögnare och det är en allvarlig anklagelse. Själv skönmålar han högerregeringens politik och försöker få den att framstå som ett under av framgång. Han fortsätter den enkla retoriken från valrörelsen trots att verkligheten har hunnit ikapp både honom och högerregeringen.

När vi talar om varsel och kris och en ökande arbetslöshet så är det något som drabbar och oroar enskilda människor. Om man riskerar att förlora jobbet, vilket är verklighet för många idag, så är det troligt att man också får en sämre ekonomi.  Om man dessutom är i den situationen att man klev ur A-kassan därför att man inte hade råd att betala de höjda avgifter som nuvarande regering drev igenom – ja, då känner man antagligen mycket stor oro inför framtiden.  Hur ska pengarna räcka till? Om jobbet inte kommer tillbaka hur ska jag kunna utbilda mig till ett nytt jobb? 

Ola Sundells högerregeringen har dragit ner på vuxenutbildningen och andra delar av arbetsmarknadspolitiken. Regeringen har sänkt skatter med 90 miljarder – och när nu pengarna skulle behövas så finns de inte längre.

Anklaga oss inte för att ljuga – ta ansvar för vad din regering håller på med istället. Det går inte att komma med de moderata slagorden från valrörelsen 2006. Det är rent hyckleri.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons