Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Alla vinner på korta köer

Annons

Svar till ”Bra sjukvård för alla”. Jag köper mig inte före i landstingskön utan väljer en annan kö till privata vårdgivare som ger bättre service. Så gör konsumenter när de tröttnar på dåliga produkter och dålig service – man väljer andra alternativ!

Jag är fullt medveten om att den endast är ett komplement, akutsjukvård ingår till exempel inte, men jag betalar inte samma summa heller.

Landstinget tar ändå tio procent av min bruttolön så deras budget att erbjuda vård för minskar inte. Alltså tränger jag mig inte före som skribenten påstår och mitt försäkringsbolag står för hela kostnaden.

Däremot köper jag möjlighet att slippa vänta och våndas över någon åkomma.

Den anonyme skribenten gör en tankevurpa, om landstinget var effektivt och utan väntetider skulle vi inte behöva privata alternativ! De finns bara för att den offentliga vården inte fungerar som den borde. Alla skulle tjäna på korta vårdtider!

För övrigt verkar inte landstinget kunna planera speciellt bra ens i dag om man får vänta flera månader på vård, men så är det väl med företag som fungerat länge i en skyddad verkstad. Kolla hur vårt eget landsting ligger till i dag på adressen www.vantetider.se.

Ingen rolig läsning!

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons