Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

All denna hundskit

Vart man än går i Pilgrimstad så är det hundskit överallt. Varför är det så svårt att plocka upp efter hundarna?

Annons

Är själv hundägare och jag plockar upp efter dem. Tänk på barnen som är ute och leker!

Har man inte hundpåsar så går det lika bra med vanliga påsar. Vi som plockar upp efter våra hundar känner att även vi får ta kritiken, så ni som inte plockar upp, gör det, så blir här trevligt att gå ut.

Hundägare

Läser om sänkta löner (tusenlappar per månad) för vissa inom sjukvården. Det gäller väl inte landstingsdirektören eller chefslönerna? Man tänker också minska personalen och försämra arbetstiderna. Jag undrar om direktör Karin Strandberg-Nöjd verkligen är nöjd med det hon nu vill genomföra. Jag vet att hon varit praktiserande läkare. Hur kan hon då vilja försämra möjligheterna till en bra och fungerande sjukvård

i vårt län?

När hon jobbade ”på golvet” behövde man inte gå ”kort” och springa så fort under arbetspassen. Det ska inte saknas pengar att bedriva en god vård. Vad går vår landstingsskatt till? Jag vet att det inte bara är till hälsa och sjukvård. Varför är det så?

Jag tycker att vi ska lägga ner landstinget. Då behövs inte Strandberg-Nöjd. Kommunen kan ta över det som landstinget gör i dag, när det gäller hälso- och sjukvård.

Varför ett nytt landstingshus (nybygget vid lasarettet)? Dög inte huset på Frösön? Var tar ni pengarna till detta?

Låt oss få behålla den personalstyrka vi har. Se till att de trivs på jobbet och har löner de är nöjda med. Låt oss bli ett föredöme för hela Sverige.

Alla kommer någon gång att behöva vård. Hur tror landstingsdirektören det känns att behöva vänta sex till åtta timmar på akuten?

Men Strandberg-Nöjd och andra cefer med feta oförtjänta löner, har väl råd med försäkringar som ger gräddfil till vård. Ni behöver inte vänta på operationer i flera månader. Skäms på er! Vi betalar också skatt. Personalen kan inte springa fortare. Höj deras löner så att de inte slutar och flyttar till Norge där man har bättre personalpolitik.

Än så länge frisk WG

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons