Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Akut dåligt behandlad

Annons

Min egen läkare sa att jag skulle gå direkt till akuten, jag hade rivit sönder hela min kropp som en biverkning av antibiotika. Jag kom in, prover togs, jag blev lagd i en säng. Nästa morgon kom en äldre läkare. Han tittade på mig två minuter och sa: Så där blir man när man duschar, och torkar sig dåligt.

Jag blev mållös, men fick fram att jag ville till hudkliniken. Efter tre månader sa han, klipp naglarna, så gick han hem igen. Fortsatte riva mig, ringde Sjukvårdupplysningen igen och yrade och sluddrade.

Hon trodde jag var alkoholpåverkad, men jag fick komma till akuten, prover togs, alla värden var fina. Ingen tittade på min kropp, mina naglar som var blå. Hem igen, fortsatte riva mig full med blodiga sår. Min dotter var här klockan 02 på natten då kände jag att det här klarar jag inte. Ringde Sjukvårdupplysningen. Hon sa att hon inte hörde vad jag sa. ”Du sluddrar, yrar”. Då gav jag min dotter luren, och så kom vi åter till akuten.

Då var jag inte närvarande, så sjuk var jag. Om den läkare som tyckte att jag skulle klippa naglarna, behandlade mig så nonchalant, hur blir andra patienter som han kommer i kontakt med behandlade.

Jag är rädd att Östersunds akut kommer att få många svårt sjuka på grund av denna läkare som leker gud med våra liv och vårt lidande. Han tycks tro att han vet bäst. Fick till slut i alla fall en remiss till hudmottagningen.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons