Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Yngström ska vara kvar

Annons

Blir väldigt förvånad när jag läser det som stod att läsa i Länstidningen i onsdags.

Jag vet ju att det finns krafter inom centerpartiet som vill ha bort Yngström, men som jag uppfattar så är det inte de som är aktiva i politiken. De som förväntade sig att vi skulle avsätta kommunalrådet på mötet vi hade den 15 januari är ju säkert besvikna.

Vi har ju som alla vet en plånbok i kommunen som inte räcker, vi måste spara pengar. För att klara detta måste vi ju naturligtvis tillsammans över partigränserna hjälpas åt att hitta lösningar. Om lösningen för att klara en bra standard för alla våra kommuninnevånare är att avsätta kommunalrådet då vore det ju enkelt. Vi socialdemokrater har inte för avsikt att avsätta Elisabet.

Men jag ser fram emot att prata och lyssna med centerpartister, vänsterpartister och alliansen. Jag tror att vilket parti vi än tillhör så har vi samma mål. Att alla som bor i Ragunda kommun ska må bra.

Hoppas att vi i fortsättningen ska lägga ner vår energi på rätt saker. Inte prata om politiker som är valda. Vi ska tillsammans lösa de problem vi har framför oss.

Karl-Anders Andersson

Ordf socialdemokraterna i Ragunda

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel

Mer läsning

Annons