Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vi behöver politisk vägledning

Vi befinner oss i opposition efter att vi förlorat valet hösten 2006. Orsaken till att vi förlorade har det inte ens gjorts en analys av. Personen Göran Persson har fått den största skulden till förlusten.

Annons
I en sådan viktig fråga går det inte att ett partis väl och ve, skall stå och falla med en person. Vi måste väl alla känna ett ansvar.
Moderaterna, det nya arbetarpartiet, har kommit långt i sitt arbete att urholka den sociala trygghet som socialdemokratin haft som sitt ledord sedan begynnelsen.
Höjs det någon röst från den socialdemokratiska oppositionen? Nej.
En fråga som vi vill ställa! Vad innebär det att vara i opposition?
Socialdemokratiska föreningar och kvinnoklubbar för en tynande tillvaro.
Det har valts en ny partiordförande, hon har stora förväntningar på sig. Vi har väntat på att hon ska bli varm i kläderna och väntar det gör vi än.
Det förekommer ingen debatt i media. Finns det något program och planer för inlandet och våra arbetstillfällen, särskilt när det gäller våra ungdomar?
De unga familjerna flyttar. Talet att det är bra att de ser sig omkring, för att sedan komma tillbaka, är en utopi, det finns snart inget att komma tillbaka till. För att kunna komma tillbaka måste det finnas arbete och bostäder.
Det skulle kännas upplyftande för oss ute i föreningarna om partiledning och förtroendevalda höjde sina röster eller fattade pennan.

Hotings socialdemokratiska förening

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel

Mer läsning

Annons