Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jag blir på dåligt humör av moderat politik

Christer Siwertsson, m, kan inte försvara sitt partis politik eftersom han tvingas svara på:
Om han är stolt över att man sänkt skatten med 100 miljarder för de som redan har god försörjning, när de sjukskrivna, arbetslösa eller lågt betalda pensionärer inte fått del skattesänkningen.

Annons

Om inte de 100 miljarderna borde finnas för sjukvård, omsorg och skola och inte för skattesänkning för de som redan har arbete!

Varför inget görs när vi har Europas högsta ungdomsarbetslöshet?

Varför regeringen tagit bort förmögenhetsskatten och sänkt kostnaderna för dem som bor i mångmiljonvillor?

Varför hans moderater ändrat i statsbidragen, så att redan starka kommuner och landsting får mer?

Siwertsson väljer som alltid att mörka verkligheten och påstår att jag skyller på andra, när jag bara beskriver vad som sker i samhället.

Det blir patetiskt när han tar fram Regionbeslutet som exempel, där alla hans samarbetspartier i Alliansen var med om att besluta om ansökan och pengar för att försöka hitta en bra regionlösning.

Han säger också att jag placerat mig själv i den förening som arbetar med frågan, när samtliga partier som ingår i den vid föreningsstämman valde mig inklusive hans egna!

Jag får tåla att han gillar personliga påhopp, eftersom vi vet att det är hans sätt att dölja sin egna politiska oförmåga till förklaringar.

Men jag blir på dåligt humör, när Siwertssons moderata politik glömmer dem som får allt mindre att leva av i hans Sverige.

Robert Uitto, s

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel

Mer läsning

Annons