Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Du är en förlorare, Ljusberg

Finns det upptaget någon amortering på fastighetslånen?

Annons

Åke Ljusberg , skall du aldrig sluta att komma med dina osakligheter och påhopp.

Du skriver ” allt tyder på att vi klarar 2010 års budget”. Det vore ju illa om budgeten inte höll eftersom du satte din heder på detta. Var är kostnaderna för att återställa tidigare års underskott (20,5miljoner) vilket kommunen är skyldig till?Kommunen har ”lånat” och förbrukat 178 400 000 kronor av de anställdas pensionspengar, hur och när skall detta återställas?

Åke, på frågan om hur underskotten skall betalas var ditt svar ”vi börjar om från noll”. Det vore skralt om man inte får ihop budget när du inte tar med alla kostnader.

Åke Ljusberg, fram till att du slutade var du en vinnare. Därefter är du den stora förloraren. Du far med osanningar och felaktigheter. Jag gratulerar dig till den image du byggt runt din person, men vad är den värd när du flyr kommunen och kastar skit på mig.

Om det var något värde i ditt handslag i samband med uppgörelsen med Dorn skriver man inte denna skit som står i LT. Har du ingen skam i kroppen utan hänger ut en företagare och kommuninvånare.

Fram till att du slutade var du en tillgång, nu är du en belastning för kommunen. Visa dig vuxen och för ett vuxet samtal man till man istället för att skriva ner personer via media. Jag har inte alltid samma uppfattning som andra men jag har förmågan att föra ett ärligt samtal baserat på fakta. Angående lansering av mig som kommundirektör får det stå för Dorn själv. Jag har aldrig ens haft den mardrömmen!

I och med detta slutar jag denna diskussion och ägnar mig åt framtiden tillsammans med dem som vill framåt. Du och din inställning kommer att stå kvar på perrongen när tåget går.

Bo Bergström

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel

Mer läsning

Annons