Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Andra partier sover vidare

Annons

Sverige slits isär, medan sju av åtta riksdagspartier slumrar sött. De så kallade utanförskapsområdena i våra städer breder ut sig och ökar lavinartat. Strömmen med asylsökande ligger på rekordnivå och så gör även anhöriginvandringen, men sjuklövern sussar vidare…

I radio intervjuades en invandrarkvinna i Eskilstuna, som med en berättigad oro i rösten, menade att politikerna i Sverige) måste sluta att hämta fler invandrare till landet. Själv hade hon bott i Sverige i 17 år, men aldrig haft ett arbete och kunnat försörja sig själv! Hon visade på hyreshusen i området där hon bodde och nämnde att uppåt 90 procent av de som bodde där är arbetslösa.

Invandrarkvinnan fick uttala de fula orden stopp för mer invandring, det får vi som svenskar inte göra, för då är vi främlingsfientliga och rasistiska islamofober.

De flesta asylsökande har kastat sina identitetshandlingar innan de gör entré i vårt land. Många ljuger om ålder, identitet och varifrån de kommer. Vid avslag på asylansökningen är det lätt att gå under jord och stanna illegalt. Efter 18 månader kan de sedan göra en ny asylansökan. Alltför ofta kan de då ha en alldeles ny identitet

Sverige befinner sig på ett sluttande plan och tyvärr kan vi bara se ett katastrofscenario framför oss. Kostnaderna för den huvudlösa invandringspolitik, som förs av både den nuvarande och de tidigare regeringarna fullkomligt skenar.

Det finns bara ett parti att rösta på om man vill rädda kvar något av det Sverige, som våra förfäder skapat åt oss, och det är Sverigedemokraterna!

Vi måste få svensken att förstå att för att rädda vårt land måste de gamla partierna svikas! Inget annat hjälper.

Ronny Karlsson, Sverigedemokraterna

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel

Mer läsning

Annons