Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ope tappar Hallberg

Cecilia Hallberg var tänkt att bli Opes nya centralgestalt. Så blir det inte. Hallberg är gravid och kommer inte till spel i år.

Den snart 31-åriga uropeiten vilade från all fotboll i fjol eftersom han ville satsa på sin mammaroll. Till årets säsong lyckades den dåvarande Opetränaren John-Rune Wikén peppa Hallberg så pass mycket att hon sade ja till en comeback i Ope och i division 2.

Nu, med snart bara fem veckor till seriestart (hemma mot Tierp), kommer beskedet att Cecilia Hallberg måste hoppa av sin comebacksatsning.

– Hon berättade för oss att hon hade en bra och en dålig nyhet. Den bra var att hon är gravid och ska bli mamma igen, den dåliga är att hon inte kommer att kunna spela med oss i år, säger Tomas Andersson i Ope.

Någon given ersättare som mittback, som kan fylla Hallbergs plats fullt ut, finns det nog inte. Däremot hoppas Ope att hon stannar i klubben som ledare.

– Förhoppningsvis orkar hon att vara med och stöjda oss på träningar och matcher. "Cissi" är en sån person som när hon pratar då lyssnar verkligen alla, menar Andersson.

Opes kommande träningsmatcher spelas på bortaplan mot Sundsvalls DFF och BIK från Härnösand.