Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ope IF ryckte upp sig i paus

Toppen mot botten i division 4 idag och många förväntade sig förmodligen att det skulle bli en enkel resa för Ope mot Fältjägarnas IF. Det krävdes dock en rejäl utskällning för att laget skulle rycka upp sig och vända 0-1 till 5-1 efter paus.

Ope:s herrar är på god väg upp i division 3. Idag stod dock laget inte att känna igen och låg i paus under med 1-0 mot tabelljumbon Fältjägarnas IF. En utskällning och en halvlek och slutresultatet var skrivet till 5-1 i serieledarnas favör. Ope:s tränare Åke Hellström var mindre nöjd över inställningen laget visade upp.

– Om vi vill ligga kvar i toppen så kan vi inte gå in i matchen som vi gjorde idag. Vi måste ha den rätt inställning för att stanna kvar i toppen av tabellen. Fältjägarna är ett lag som ligger väldigt bra i positionerna och när vi inte rullar boll så gör de det väldigt bra och det var precis så det var i första halvlek.

I andra halvlek tog sig Ope i kragen och började rulla boll som varit ett så framgångsrikt recept för laget i årets upplaga av division 4. I och med segern bibehåller Ope sin serieledning med 6 poäng ner till jagande Alsens IF när endast 5 matcher återstår.

Ope IF – Fältjägarnas IF 5 – 1 (0 – 1)