Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ope en minut från första segern

Det var samma gamla visa för segertörstande Ope. Tappad ledning i slutminuterna när laget kryssade mot Djursholm.
– Gör man tre mål per match ska man för tusan vinna tillslut tycker man ju, säger Opes Tomas Andersson.

Avsågade bottenlaget Ope svarade för en riktigt bra första halvlek borta mot Djursholm. Ledning 2–0 efter en halvtimme och 3–1 i halvtid.

– Vi spelade bra både offensivt och defensivt, sen blev man väl lite orolig när de gör 2–1 men då gör vi 3–1 ganska omgående, säger Tomas Andersson.

Ett mer försvarsinriktat Ope såg länge ut att hålla i sin ledning i andra halvlek men när matchuret tickade in på 80 kom reduceringen, och med en minut kvar kom också kvitteringen.

– 3–3-målet kommer på en omställning när vi har flyttat upp laget. Det ska inte få ske med en minut kvar. Vi måste bli mer taktiskt smarta, säger Andersson och är samtidigt självkritisk.

– Jag får väl delvis ta på mig det också. Vi fortsatte framåt då det skulle kännas tryggt att få göra fyran, i stället för att lugna ner och hålla tillbaka. Det var kanske lite dumt.

Någon seger har det ännu inte blivit även om offensiven har producerat på slutet.

– Vi har gjort nio mål på de tre senaste matcherna och tagit två poäng. Gör man tre mål per match ska man för tusen vinna tillslut också tycker man ju, men det är väl fortfarande självförtroendegrejen det handlar om.

Division 1 norra svealand:

Djursholm–Ope 3–3 (1–3)

Mål, Ope: Lisa Landin 2, Lena Lindström.