Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Onödiga läxor

Jag är 12 år och går i sexan på Storsjöskolan. Vi har många läxor och mycket jobb att göra på lektionerna. Vi får läxor varje vecka och då är det inte en läxa utan tre läxor eller mer.                                                                                                                                                          

Jag ger ett förslag till skolorna i Sverige och det är att sluta med läxor och göra allt på arbete på skolan istället. Många lär sig av läxor men många gör inte det. Kan inte de som har svårt i skolan få läxor, eller så får de jobba efter skolan med en lärare i det ämne de har svårt med. Många har träningar efter skolan. När ska man hinna med läxorna då? Men om man inte rör sig så kanske man inte har nån ork skoldagen efter.

Många lärare säger att man ska lägga sig tidigare så man orkar skoldagar men när ska man då göra läxorna? Och då kommer det här om att man ska göra läxan precis efter skolan slutat men om man vill vara med en kompis då hur gör man då?  Jag tycker det är onödigt men läxor. Och det gör väl dom flesta ungdomar!  

En tjej som tycker läxor är onödigt

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel