Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Omkom i mc-olycka

En mc-förare omkom efter att ha kolliderat med en bil i Torvalla.

Olyckan inträffade i korsningen Basvägen-Skogsbruksvägen just före klockan 14, måndag eftermiddag. MC-föraren färdades längs Basvägen när han körde in i en bil som befann sig på Skogsbruksvägen just i färd med att köra ut på Basvägen.

Av okänd anledning tappade mc-föraren kontrollen över sitt fordon och körde rakt in i sidan på bilen. Föraren slungades mot bilen och motorcykeln fortsatte rakt fram. Enligt uppgifter från platsen kan motorcykeln ha slungats i väg så långt som 25 meter.

Räddningstjänst, ambulans och polis kallades till olycksplatsen. Och arbete för att rädda motorcyklisten påbörjades, men ansträngningarna var förgäves. Vid 16-tiden stod det klart att mannen som färdades på mc:n dött till följd av de allvarliga skador han fick vid kollisionen. Bilföraren klarade sig utan fysiska skador.

Vägarna var avstängda under den tid räddningsarbetet pågick.