Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Olycksminut för Aly Keita – kliver ut skadad i samband med ÖSK:s ledningsmål

I samband med att Örebro tog ledningen för andra gången i kvällens match skadade sig Östersunds FK:s målvakt Aly Keita så illa att han behövde kliva av planen.

Annons

Direktrapport: Läs om matchen minut för minut

Aly Keita slängde sig men kunde inte nå Nordin Gerzic skott som innebar 2-1 till hemmalaget Örebro SK i den 64:e minuten.

Direkt efter målet blev Aly Keita sittandes i sitt straffområde. Efter att ha tittats till av klubbens fysioterapeut Michael Lagercrantz togs beslut om att Keita fick lämna planen och Andreas Andersson byttes in.

Aly Keita, som grinade illa när han lämnade planen samtidigt som han tog sig mot vaden, blev under fredagen uttagen i Guineas 23-mannatrupp inför nästa helgs kval till Afrikanska mästerskapen mot Centralafrikanska republiken. Om skadan nu tvingar honom att avstå landslagsuppdraget är för tidigt att säga, enligt vad Linus Eriksson kunde berätta på presskonferensen efter matchen.

Läs också: Ian Burchnall saknas i båset – trio delar på huvudansvaret i ÖFK:s match mot Örebro

Läs också: Keita utgick skadad – dagar före landslagsdebuten: ”Hoppas det inte är något stort”