Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ogenomtänkt av Sahlin

Mona Sahlin berättar naivt och ogenomtänkt som vanligt att nu byter hon så att ungdomen får de främsta platserna i utskotten.

Ungdom räcker tyvärr inte långt. De som hon nu prioriterar har inte uppvisat prov på vare sig framsynthet eller kritik av partiets politik hittills.

Nej, Sahlin har gång efter gång visat att hon inte kan förnya partiet. Med dem hon nu prioriterar gör partiet ytterligare en sväng åt höger. Man vad skall man annat vänta sig av en nyliberal som satts att leda partiet. Det går inte att undvika tanken att hon medvetet tänker köra arbetarrörelsen till ett ännu större nederlag 2014. Jag var tidigare beredd att sätta en årslön att partiet med Sahlin och övriga gänget i spetsen skulle förlora valet. Jag är beredd att göra samma inför nästa val. Hon var som hon sa lyrisk inför EU-inträdet. Hur har det gått för arbetare och löntagare? Inte är de precis lyriska. En tydlig kritisk inställning till utvecklingen inom EU och nej till det liggande grundlagsförslaget skulle kunna ge ett visst hopp.

Olle Ljungbeck

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel