Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

ÖFK årsdebuterar på Jämtkraft Arena – Sporten sänder båda helgens matcher mot Levanger och Umeå

Träningslägret i Portugal är avslutat och ÖFK vänder hem för de sista förberedelserna inför cupspelet.
Till helgen väntar dubbla hemmamatcher hemma på Jämtkraft Arena och Sporten är på plats och sänder båda.

En sporthelg utöver det vanliga väntar i norra delarna av Östersund. Samtidigt som världseliten i längd gör upp på skidstadion kommer Östersunds FK att spela årets första träningsmatcher bara ett par stenkast därifrån, på Jämtkraft Arena.

För den som har svårt att välja går det att stanna hemma och ta del av allt från tv-sofforna.

Sporten sänder ÖFK:s matcher mot Levanger på lördagen och mot Umeå FC på söndagen exklusivt på våra sajter. Båda matcherna har avspark 15.00 och våra sändningar, som kommenteras av Sportens reportrar som följer laget nära, startar 14.50.

– Lagets insatser i träningsmatcherna hittills har sett intressanta ut och det känns väldigt roligt att vi kan erbjuda alla våra prenumeranter möjligheten att se de sista förberedelserna innan tävlingssäsongen drar igång med cupspel, säger Andreas Olsen, nyhetschef på Sporten.

Levanger

► Så ser du matcherna:

Matchsändningarna kommer att hittas under fliken livesport på våra sajter och går att se exklusivt för våra pluskunder och prenumeranter.

För att bli pluskund klickar du här och väljer sedan vilket plus-paket du vill ha.