Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Offerdal upp i topp efter seger mot Tandsbyn

Offerdal är nu serieledare i division 4 Jämtland/Härjedalen herr i fotboll efter seger borta mot Tandsbyn. Matchen slutade 0–1 (0–0). Offerdal leder serien två poäng före Östersund U. För Tandsbyn betyder resultatet en fjärdeplats i tabellen.

Offerdals tränare Håkan Modigh tyckte till om matchen:

– Vi gör en kämpamatch och ger oss aldrig idag. Tandsbyn är lite bättre än oss och har tre jättelägen där Patrik Kvarnlöf i målet räddar oss. Vi skapar några halvchanser, men får en riktig möjlighet först med kvarten kvar Christoffer Fryklund förvaltar en straff. Sedan blir det en kvart att jobba för nollan, vilket vi också lyckas med. Beröm till nämnde Kvarnlöf i målet, men plus också till Andreas Landén och Per Persson för starka insatser.

Målet i andra halvleken av Christoffer Fryklund blev matchens enda.

I nästa match, lördag 14 september, har Tandsbyn Stugun borta på Stuguns IP 14.00, medan Offerdal spelar hemma mot Östersund U 16.00.